Thank you very much for this year!

No er Festspela i Geiranger 2023 over, og vi gler oss allereie til Festspela i Geiranger den 26.-29. september 2024!

🌞 TAKK for ei fantastisk festspelhelg med gode, sterke opplevingar, nye vennskap og mange gode minne!

Vi i styret og administrasjonen til Festspela i Geiranger vil gjerne takke:

🌞 Dei fantastiske kunstnarane!

Anne Sofie von Otter, Henning Kraggerud, Alma Kraggerud, Almir Meskovic, Daniel Lazar, Rune Hagen, Anna Miklashevich, Kviven Duo, Ole Jørn Myklebust, Dag-Filip Roaldsnes, Lars Martin Vik, Tone Oline Knivsflå, Feristun, Jårångskoret, Valldal Hornmusikklag, Øyvind Skatvedt Robak, Kristina M Stavseng, Ove Kvangarsnes, Eero Voitk, Evgenii Zhukov, Carolin Eide, Stephanie Roux, Ingvild Hegge Eriksen, Kenneth Løken, dei unge talenta som var med på songseminar og meisterklasser, og sist men ikkje minst heile gjengen frå Operaens Sinfonietta ved Operaen i Kristiansund: de skapte magiske øyeblikk og minne for livet!

🌞  Dei inspirerande foredragshalderane på fagseminaret vårt om kulturdestinasjonar!

Kristin Krohn Devold frå NHO Reiseliv, Hilde Bergebakken frå Huset Aukrust, Moa Bjørnson frå Træna 365, Julia Kröner Venø frå Venø Gård KUNST, Trine Røssevold frå Ytre kunstfagskole i Ålesund, Jonas Høgseth frå Møre og Romsdal musikkråd og Katrin Blomvik Bakken frå Stiftinga Geirangerfjorden Verdsarv

🌞 Dei frivillige frå fjern og nær som stod på tidleg og seint og alltid var positive og innsatsvillige: De gjorde ein uvurderlig innsats og skapte kjempestemning i heile bygda!

🌞 Våre gode støttespelarar

Stranda kommune, Møre og Romsdal fylkeskommune, Kulturrådet, Sparebanken Møre, Gjensidige Indre Sunnmøre, Stiftinga Geirangerfjorden Verdsarv, Stiftinga Mrs Gertrude Mary Marsh-Looi: Takk for at de har tru på oss, utan dykkar støtte hadde ikkje dette vore mogleg.

🌞 Geiranger-bygda

Hotel Union Geiranger, Havila Hotel Geiranger, Brasserie Posten, Geiranger Fjordservice, Geiranger Skywalk – Dalsnibba, Geiranger Turbuss, Norsk Fjordsenter, Joker Geiranger, The Fjords, Geiranger Sjokolade, Café Olé, Fjordbuda, Joker Geiranger, Geiranger Camping, Fossen Camping, Westerås Gard, Vinje Camping, Hole Hytter, Geiranger Cruice Port, emob Geiranger, Classic Norway Hotels, Geiranger Kyrkje, Terje Rusten som guida på Nibba – og alle andre som stilte opp med festspeltilbod og aktivitetar i helga. Saman skal vi fortsetje å lage verdas beste festspel!

🌞 Samarbeidspartar i regional kulturell og kreativ næring

Lars Egil Døving, Jonas Høgseth, Sorentio, Hyke Studio, Merok Design, Regnbogebuda. De er essensielle brikkar for å oppnå eit profesjonelt resultat – og de er berre råflinke!!

🌞 Alle som bidro på haustmarknaden og var med og skapte den gode stemninga. 

🌞 Frivilligsentralane i Fjord og Stranda kommuner, og Biblioteket i Geiranger for samarbeidet med å nå enno fleire med god kunst og kultur! Dette må vi fortsetje med!

🌞 Vårt kjære publikum som kjem frå alle kantar og deler latter, tårer og gode opplevingar med oss. Takk for alle gode møte, nye bekjentskap, gode samtalar og tilbakemeldingar.

Vi er utruleg takksame, og de inspirerer oss stort!

Foto: Hyke Studio og Stian Tjervåg Fredriksen