Christmas Campaign: Give the magic of music with Mari Boine at the Festspela in Geiranger!

This year, you can give the perfect Christmas gift – an evening of melodies under the stars!

Den ikoniske samisk-norske artisten Mari Boine, snart aktuell frå TV2-suksessen «Hver gang vi møtes», vil fylle kvelden med si unike blanding av joik og moderne tonar på Festspela i Geiranger den 28. september 2024.

Grip sjansen til å oppleve ein av Noregs musikalske pionerar i eit av landets mest storslåtte landskap. Ho har trollbunde verda heilt frå sitt gjennombrotsalbum «Gula Gula» og til det siste samarbeidet med Bugge Wesseltoft, og vi lovar ei forestilling som vil resonere med sjela og varme hjarta i lang tid.

Sikre deg billetter no og spar med vår eksklusive julekampanje – for ein begrensa periode fram til 24. desember. Gje ei gave som vil bli hugsa, ein kveld med Mari Boine ved Festspela i Geiranger. Billettsalget starter no!

MEIR info og billettar til julekampanja