Konsert på Geirangerfjorden om bord på M/S Geirangerfjord 2 –
Ei unik oppleving i nasjonalromantikkens rike

Bli med på ei uforgløymeleg oppleving som kombinerer vakker musikk, kulinariske delikatesser og spektakulær natur – velkommen om bord på M/S Geirangerfjord 2 for ein magisk konsert i nasjonalromantikkens rike. Denne spesielle hendinga vil finne stad på den idylliske Geirangerfjorden, som står oppført på UNESCO si verdskulturarvliste for sin eineståande skjønnheit.

Musikken, hjartet av hendinga, blir levert av dyktige profesjonelle musikarar som vil vekke kjensler og minne gjennom sine kunstnariske framføringar. Repertoaret vil omfatte vakre stykke frå den norske nasjonalromantikken, inkludert verk av Edvard Grieg. Tonane vil smelte saman med den storslåtte naturen, og skape ei atmosfære av rein magi.

Men opplevinga stoppar ikkje der. Vi byr samstundes på ei meisterleg kulinarisk reise saman med den anerkjende meisterkokken Kenneth Løken frå Brasserie Posten. Med fokus på lokale råvarer og sesongens beste ingrediensar, vil Løken presentere eineståande rettar som vil fortrylle smakslaukane dine. Maten blir eit perfekt akkompagnement til musikken og gjer opplevinga komplett.

Laurdag 16. september er datoen å merke seg, og vi tilrår at du møter opp i god tid før avreise som er kl. 12.00 frå kaia. Ver førebudd på å bli tekne med på ei reise gjennom norsk kulturarv, der fjella speglar seg i det krystallklåre vatnet, og fossane dansar i harmoni med musikken.

Konserten på Geirangerfjorden er eit unikt høve til å oppleve Noreg på sitt mest spektakulære, samstundes som du nyt vakker musikk og deilig mat. Ta gjerne med vener og familie for å dele denne minneverdige opplevinga saman.
For å sikre din plass på dette eksklusive arrangementet anbefaler vi deg å vere rask, sidan talet på plassar er avgrensa.

Bli med oss på M/S Geirangerfjord 2 for ei uforgløymeleg reise med musikk, mat og natur – ein oppleving som vil sitje i hjartet ditt lenge etter at vi har sagt farvel til fjordane.
Vi gler oss til å ønskje deg velkommen om bord!

********

Tid: Laurdag 16. September 2023 kl. 12:00
Stad: M/S Geirangerfjord (avgang frå Pir 1)
Billettpris: